Σοκαριστικές αποκαλύψεις Παυλίδη - "Πειρατές" λυμαίνονται τη μαρίνα της Καλλιθέας"

Σοκαριστικές αποκαλύψεις Παυλίδη - "Πειρατές" λυμαίνονται τη μαρίνα της Καλλιθέας" Φωτο: kallitheaonline.gr
22 Μαϊ
2015

Το kallitheaonline δημοσιεύει σήμερα και τα επόμενα 5 αποσπάσματα της αποκλειστικής συνέντευξης του Προέδρου του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, κ. Παντελή Παυλίδη. 

Ακούστε εδώ αποσπάσματα από το πρώτο μέρος


Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευθεί σε τοπική εφημερίδα, ενώ προδημοσίευση θα μεταδοθεί από το kallitheaonline

Γράφει ο Μάνος Μεϊμαράκης

Ο άνθρωπος που συνέδεσε την ζωή του με το παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας για περισσότερο από μισό αιώνα μιλά για πρώτη φορά. Και αποκαλύπτει πολλά από τα άγνωστα και σκοτεινά μυστικά της παραλίας της Καλλιθέας. 

Αρπαγές σκαφών μέσα από την μαρίνα, διαρρήξεις, καταστροφές, όποιος θέλει μπαίνει και εισπράττει λιμενιάτικα και λογαριασμό δεν δίνει κανενός, χωρίς τίποτα σχεδόν να καταλήγει στο ταμείο του δήμου Καλλιθέας, και όλα αυτά σε μια μαρίνα που είναι ακόμα ανασφάλιστη και που από θαύμα δεν έχει συμβεί κάποιο δυστύχημα. Αυτά και άλλα πολλά αποκαλύπτει ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Τ.Κ. περιγράφοντας το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ χωρίς να μασάει τα λόγια του. Η "ναυταθλητική" μαρίνα της Καλλιθέας και οι γύρω ναυταθλητικές εγκαταστάσεις δυστυχώς δεν είχαν άλλη μοίρα από εκείνη των άλλων ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην χώρα που εγκαταλείφθηκαν, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Μάλιστα, η συγεκριμένη εγκατάσταση όχι μόνο εγκαταλείφθηκε αλλά λεηλατήθηκε και αγρίως... 

Και κάτι για την Ιστορία, ο κ. Παυλίδης με την συνέντευξη του επιβεβαιώνει με τραγικό τρόπο όλο σχεδόν το ρεπορτάζ του kallitheaonline για τη μαρίνα και όσα συμβαίνουν εκεί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παυλίδης δέχθηκε πολλές και έντονες πιέσεις να μην δώσει αυτή την συνέντευξη. 

Ακούστε το β' μέρος με αποσπάσματα από την συνέντευξη"Πειρατές" στη μαρίνα της Καλλιθέας""Κλέψανε ολόκληρο σκάφος μέσα από τη μαρίνα..."Για την εισαγγελική έρευνα και τα τέλη ελλιμενισμούΓια την σημερινή διοίκηση του δήμουΚαι αυτό για όσους αμφισβήτησαν την γνησιότητα της συνέντευξης...
Τελευταίες ειδήσεις