Δημήτρης Μπιζιώτας - Δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος

mpiziotas-001

Με ένα γράμμα ένας νέος πολιτικός της Καλλιθέας, επιχειρεί να αποτυπώσει στο χαρτί τις αγωνίες του. Βρήκαμε την επιστολή αυτή που δίνει χέρι με χέρι στις εμφανίσεις του στην πόλη και σας την μεταφέρουμε. 

"Ημερομηνία πρόκληση τόσο για τους κατοίκους της Καλλιθεας αλλά και ημερομηνία πρόσκλησης προς όλους αυτούς που έχουν θέληση, δύναμη, ιδανικά και πίστη σε αυτά, προς όλους αυτούς που θέλουν να συμμετέχουν στα κοινά και να αγωνιστούν για να δημιουργήσουν έναν ισχυρό ανθρώπινο Δήμο.

Συνδυάζοντας το Παρελθόν με το Παρόν μπορούμε να δημιουργήσουμε το Μέλλον.

Αδυνατώντας να μείνω αμέτοχος στην λύση των προβλημάτων του τόπου που ζω και αγαπώ, αποφάσισα να συμμετάσχω στις Δημοτικές Εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ του ΤΑΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ και να θέσω τον εαυτό μου υπό την κρίση σας, για να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου και το κοινό καλό, από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Η Καλλιθέα μας μπορεί να πρωταγωνιστεί. Το θέμα ειναι οτι για να το πετύχουμε θα πρέπει να έχουμε ενα Δήμαρχο που να έχει την δυναμη να ανοίξει πόρτες και να Ενώνει όλους τους δημοτες για την Καλη θέα!
Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος μιας πανάξιας ομάδας συνεργατών που πλαισιώνουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάκη Σκανδαλακη για την πραγματοποίηση του έργου του και θα είναι μεγαλύτερη τιμή για μένα αν δηλώσετε και σεις με την ψήφο σας ότι είμαι ικανός γι' αυτό.

Με την εμπειρία και την γνώση που απέκτησα ως διαμερισματικος συμβουλος μέσα από τη δράση και προσφορά μου στα κοινά του τόπου πιστεύω πως με εργατικότητα, ειλικρινή διάθεση, μακριά από συμφέροντα και ιδιοτέλεια, θα ανταποκριθώ με επάρκεια στα υφιστάμενα προβλήματα, αλλά και στις απαιτήσεις της πόλης.

Με τιμή,
Δημήτρης Μπιζιωτας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ"

Τελευταίες ειδήσεις