Βάνα Δαβάκη - Η Μανιάτισσα με την χρυσή καρδιά

vana-davakh-001


Την ανακαλύψαμε μέσα από το πλήθος των 520 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και την ξεχωρίσαμε γιατί με τα Media δεν θέλει να έχει ιδιαίτερες σχέσεις. Υποψήφιος που αποφεύγει τις κάμερες, ή δεν τα έχει καλά με τις κάμερες ή έχει επάνω του πολλές ειδήσεις τις οποίες εμείς θέλουμε.

Δεν είναι τυχαίο, είναι πολλά τα παραδείγματα ανθρώπων που εργάζονται στις κοινωνικές υπηρεσίες και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάθαμε λοιπόν ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα και έλκει την καταγωγή της από την Μάνη.
Η πολύχρονη εμπειρία της σε θέματα κοινωνικής πολιτικής μέσω του ΙΚΑ στο οποίο εργάζεται από το 1985, έχει σφυρηλατήσει την προσωπικότητα της με τέτοιο τρόπο που η ίδια να μην αντέχει να μη προσφέρει υπηρεσίες και κοινωνικό έργο, το οποίο ούτε το προβάλλει, ούτε το διαφημίζει, απλά το αφιερώνει στον κόσμο.

Δικαίως όσοι την γνωρίζουν λένε ότι έχουν τον δικό τους άνθρωπο στο ΙΚΑ. Τους ακούει, τους εξυπηρετεί και τους αποχαιρετά πάντα με ένα γλυκό χαμόγελο μέχρι την επόμενη συνάντηση τους και ένα βαθύ στωικό βλέμμα.

Πολύ χαρακτηριστικά, αναφέρουμε ότι σήμερα στηρίζει το πιό ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού καθώς είναι προϊστάμενη τμήματος της Διεύθυνσης Αναπηρίας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Σκληρή αλλά και πολύ ευαίσθητη γυναίκα, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, πολύ έξυπνη και δυναμική, μητέρα δύο παιδιών, μιλά Αγγλικά και Γαλλικά, εγγονή του Ένδοξου Έλληνα, Συνταγματάρχη Κωνσταντίνου Δαβάκη, τον οποίο η Καλλιθέα τιμά για την δράση του και τα ηρωικά του κατορθώματα στην Πίνδο το 1940, αξιοπρεπέστατη. 

Είναι η φυσική της θέση μέσα στον χωροχρόνο να υπηρετεί τους άλλους ανθρώπους, εκεί οφείλει και την ηρεμία που εκπέμπει ως άνθρωπος. Η Βάνα Δαβάκη, η Μανιάτισσα με την χρυσή καρδιά, έχει βρει την θέση της μέσα στην Ανθρωπότητα και θέλει να δώσει κι άλλο.

Είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Τάκη Σκανδαλάκη ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ γιατί θέλει να προσθέσει ακόμα περισσότερο βάρος στους ώμους της. Πιστεύει ότι μπορεί συμβάλλει τα μάλα στην βελτίωση των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Καλλιθέας και θέλει να ελπίζει ότι θα εκλεγεί.


Μ.Μ.

Τελευταίες ειδήσεις