Ηχηρά ονόματα ανακοινώνει ο Ψαλιδόπουλος το Σάββατο

psalidopoulos-eklogiko-kentro-001

"Μέχρι το Σάββατο 26 Απριλίου θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τελευταίες ηχηρές προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού". Αυτό ανακοίνωσε στην συνάντηση με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ο υποψήφιος δήμαρχος, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, το απόγευμα της Τετάρτης στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.

Ο κ. Ψαλιδόπουλος συνομίλησε με τους υποψηφίους για την τελική φάση στην οποία μπαίνει ο προεκλογικός αγώνας, επαναλαμβάνοντάς τους ότι βασικός άξονας και αδιαπραγμάτευτη αρχή του συνδυασμού πρέπει να είναι αυτό που είχε τονίσει και κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο χώρο του παλαιού ιπποδρόμου. Να επικρατήσει δηλαδή το καινούργιο, το προοδευτικό, απαλλαγμένο από πελατειακές παθογένειες του παρελθόντος και ρουσφετολογικές αντιλήψεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

psalidopoulos-eklogiko-kentro-002


Παράλληλα, κάλεσε τους υποψηφίους να είναι δίπλα στον πολίτη, να αφουγκράζονται στο σφυγμό της πόλης για να μπορέσει να πετύχει ο συνδυασμός το στόχο του. Για να μπορέσει να πάει «Η Καλλιθέα Μπροστά».

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού λειτουργεί από το απόγευμα της Τετάρτης επί της Λεωφόρου Θησέως 170.

 

Τελευταίες ειδήσεις