Κάρναβος: "Η Καλλιθέα Αλλάζει. Μαζί το πετύχαμε αυτό"

karnavos-etoual-greg
Φωτο: Γρηγόρης Μωυσιάδης

To εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε εχθές ο συνδυασμός Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, στον πρώην κινηματογράφο ΕΤΟΥΑΛ.

Στην αρχή κιόλας της ομιλίας του ο κ. Δημήτρης Κάρναβος σημείωσε: "Η εντυπωσιακή συμμετοχή αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα για τη στήριξη του κόσμου στην προσπάθειά μας. Η Καλλιθέα Αλλάζει".

karnavos-etoual-greg 2
Φωτο: Γρηγόρης Μωυσιάδης

"Η νέα Καλλιθέα δεν μπορεί να χτιστεί από ένα γραφείο , από ένα κέντρο αποξενωμένο από τους πολίτες" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κάρναβος.
"Η νέα Καλλιθέα θα χτιστεί στους δρόμους , στις γειτονιές , στα σπίτια , μαζί με τους πολίτες , για τους πολίτες αυτής της πόλης. 

Εμείς έχουμε λάβει το μήνυμα από την κρίση που μαστίζει την χώρα μας , την πόλη μας . Τίποτα από τώρα και στο εξής δεν μπορεί να γίνεται στην πλάτη των πολιτών , τίποτα πίσω από την πλάτη των πολιτών. Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε αυτά που γίνονταν μέχρι τώρα. Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε νοοτροπία, πολιτικές".

"Κάναμε έργο που έπρεπε να κάνει ο δήμος"

Σε ότι αφορά το έργο της απερχόμενης διοίκησης του δήμου Καλλιθέας ο κ. Κάρναβος ανέφερε: "Κάναμε έργο που έπρεπε να κάνει η διοίκηση και το κάναμε για να δείξουμε ότι εννοούμε αυτά που λέμε αλλά και ότι στην νέα Καλλιθέα, θέση και ρόλο έχουν όλοι.
Πρίν λοιπόν από 2 χρόνια ξεκινήσαμε το Δίκτυο Κοινωνικής Προσφοράς. Ζητήσαμε την εθελοντική βοήθεια από ιατρούς, νομικούς, λογιστές, εκπαιδευτικούς της πόλης μας, με σκοπό να προσφέρουμε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, νομικές και φορολογικές συμβουλές στους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να πληρώσουν για αυτές".
Και συνέχισε: "Σήμερα 2 χρόνια μετά, έχουν ωφεληθεί από το Δίκτυο μας πάνω από 1100 συμπολίτες μας. Κάθε μέρα εξυπηρετούμε 20 με 30 Καλλιθεάτες. Πήραμε για 2 χρόνια την πρωτοβουλία για τις γειτονιές μας. Κάθε Σάββατο, πηγαίναμε γειτονιά-γειτονιά, σαρώσαμε την Καλλιθέα".

karnavos-etoual (87)
Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος με συνεργάτες του, μετά την εκδήλωση - Φωτο: kallitheaonline.gr


Ο κ. Κάρναβος επίσης μίλησε και για την πρωτοβουλία της παράταξης του "Γιορτή χωρίς μεσάζοντες".

"Όπως όλοι γνωρίζετε, μια φορά τον μήνα φέρνουμε στο χώρο στάθμευσης του Ηλεκτρικού του Ταύρου εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα, σε πολύ χαμηλές τιμές, σε τιμές παραγωγού. Στηρίζουμε έτσι, έμπρακτα το εισόδημα των Καλλιθεατών στις μέρες της κρίσης και η μεγάλη συμμετοχή σας μας δικαίωσε.
Κάναμε πολλά από τη θέση της αντιπολίτευσης . Και είμαστε ίσως , οι μόνοι που σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνουμε παραθέτοντας αυτά που κάναμε και όχι αυτά που θα κάνουμε. Δεν θα μείνουμε όμως μόνο σ΄ αυτό. Γιατί πιστεύουμε , ότι ως Διοίκηση , μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει ο Δήμος μας και δεν κάνει. Υπάρχουν δυνατότητες και ευκαιρίες που δεν αξιοποιεί".

Γιατί επέλεξε το ΕΤΟΥΑΛ
Ο κ. Κάρναβος εξήγησε και τους λόγους για τους οποίος ο συνδυασμός του επέλεξε το κινηματογράφο ΕΤΟΥΑΛ για προεκλογικό κέντρο.

"Επιλέξαμε για εκλογικό κέντρο το ΕΤΟΥΑΛ που υπήρξε σύμβολο την εποχή της οικονομικής άνθισης της Καλλιθέας. Ένα χώρο , μια γειτονιά στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα, παντρεύτηκα, όπου παραδίπλα ήταν η οικογενειακή μας επιχείρηση".

karnavos-etoual (37)
Φωτο: kallitheaonline.gr

karnavos-etoual (59)
Φωτο: kallitheaonline.gr

karnavos-etoual (61)
Φωτο: kallitheaonline.gr

karnavos-etoual (70)
Φωτο: kallitheaonline.grΨηφιακό Μουσείο και Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας στην παραλία της Καλλιθέας
Για τα μεγάλα έργα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, ο κ. Κάρναβος σημείωσε ότι ο δήμος Καλλιθέας πρέπει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να αξιοποιήσει αυτό το έργο ώστε να φέρει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στην πόλη μας , αναφέροντας ταυτόχρονα επιπλέον έργα τα οποία ο συνδυασμός του θα επιδιώξει να γίνουν, όπως Ψηφιακό Μουσείο για το Θησέα και Μουσείο Ελληνικής Μουσικής Ιστορίας.

"Η κοινωνία μας βρίσκεται σε κρίση" τόνισε ο κ. Κάρναβος. "Αυτό είναι ένας λόγος παραπάνω για να βάλουμε τον Δήμο μας να δουλέψει γι ΄αυτή. Και όχι να κρύβεται πίσω της".

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κάρναβος είπε: "Μαζί θα κάνουμε τον Δήμο μας να σταθεί στους δημότες μας τις μέρες της κρίσης. Να δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Να δώσει απάντηση στα καθημερινά προβλήματα στους δρόμους και τις γειτονιές. Η Καλλιθέα Αλλάζει. Μαζί το πετύχαμε αυτό!»

 

Τελευταίες ειδήσεις