Τάκης Σκανδαλάκης - Από την Καλλιθέα στον Λευκό Οίκο, τη Μόσχα, τις Βρυξέλλες, το Φανάρι

skandalakis-kalypso 095

Το μόνο που γνωρίζει καλά είναι σκληρή δουλειά.
Από τα φοιτητικά του χρόνια που εργαζόταν σε οικοδομές, υπάλληλος στην λαχαναγορά και οδηγός ταξί μέχρι που τον υποδέχθηκε ο Τζωρτζ Μπους στον Λευκό Οίκο και του έδωσε το χέρι του ο Πούτιν στην Μόσχα, αλλά και μέχρι σήμερα που διδάσκει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημιου Αθηνών, ο Παναγιώτης Σκανδαλάκης ξέρει μόνο να δουλεύει σκληρά.

skandalakis-kalypso 054

Γεννήθηκε στην Καλλιθέα κι έγινε καθηγητής στην Αμερική. Από πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας σε όλη την Β' Αθηνών, στην Ουάσινγκτον. Από το Κρεμλίνο, στο Φανάρι. Και από το Πεκίνο, στις Βρυξέλλες κι έπειτα σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου. Για τα συμφέροντά της χώρας.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Πάντα δίπλα στους απόδημους Έλληνες, ως Υφυπουργός Εξωτερικών. Με άριστες σχέσεις με την Ορθόδοξη Εκκλησία σε Ελλάδα κι εξωτερικό μέχρι και σήμερα, και στενός φίλος του μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου μέχρι το τέλος.

skandalakis-kalypso 077

skandalakis-kalypso 087

Αγαπητός σε όλες τις πτέρυγες του κοινοβουλίου, αλλά και εδώ στην Καλλιθέα αγαπητός από τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων. Περισσότεροι από 8.500 Καλλιθεάτες τον θυμούνται σε πολύ προσωπικές τους στιγμές καθώς έχουν χειρουργηθεί από τον ίδιο. 

skandalakis-kalypso 051

Στην χθεσινοβραδυνή εκδήλωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές, στον κινηματογράφο "Καλυψώ" (Γρηγορίου Λαμπράκη 9 & Καλυψούς πλησίον γηπέδου Καλλιθέας), με ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Μιχελάκη, ο κ. Σκανδαλάκης είχε την ευκαιρία να συναντήσει πάρα πολλούς φίλους. 

skandalakis-kalypso 089

skandalakis-kalypso 108

skandalakis-kalypso 111

skandalakis-kalypso 126

skandalakis-kalypso 134

skandalakis-kalypso 127

skandalakis-kalypso 019

skandalakis-kalypso 027

skandalakis-kalypso 025

skandalakis-kalypso 107

Με το διαβατήριο της Καλλιθέας στην τσέπη κατέκτησε τον κόσμο. Με την γνώση και την εμπειρία του σχεδιάζει σειρά μεγάλων παρεμβάσεων στην κεντρική εξουσία για την Καλλιθέα.

 

Τελευταίες ειδήσεις