Η απόλυτη φρίκη - Aνθρώπινα μέλη σε κάδο στην Καλλιθέα

Η απόλυτη φρίκη - Aνθρώπινα μέλη σε κάδο στην Καλλιθέα
03 Φεβ
2014

Ακόμα ένα αποτρόπαιο έγκλημα συγκλονίζει την κοινωνία της Καλλιθέας...

Σκηνή βγαλμένη όχι από κάποιο αιματοβαμμένο θρίλερ, αλλά από την καθημερινή πραγματικότητα μιας απέραντης τσιμεντούπολης που κανείς δεν γνωρίζει ποιός ζει δίπλα του.

Στο έδαφος δύο ανθρώπινα μέλη μέσα σε μια μαύρη σακκούλα, η γύρω περιοχή σε ακτίνα δύο τετραγώνων για αρκετή ώρα αποκλεισμένη από αστυνομικούς να ψάχνουν με λευκά πλαστικά γάντια και τους άλλους κάδους για να βρουν το υπόλοιπο σώμα, δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα βοηθήσει την αστυνομική έρευνα. Γύρω οι κάτοικοι συγκλονισμένοι...

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Περίπου στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ένας ρακοσυλλέκτης ψάχνει στους κάδους
της οδού Αίγλης, μεταξύ των οδών Σοφοκλέους και Ανδρομάχης. Ανοίγει μια μαύρη σακκούλα και το αίμα του παγώνει στο μακάβριο θέαμα. Μέσα στη μαύρη σακκούλα βρίσκονται δύο ανθρώπινα μέλη και συγκεκριμένα 2 πόδια, κομμένα λίγο πάνω απο το ύψος του γονάτου. Στα 2 ανθρώπινα μέλη υπήρχαν ακόμα το ένδυμα (τζην) αλλά και οι κάλτσες, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Σε ελάχιστα λεπτά, κλιμάκιο της ομάδας ΔΙΑΣ καταφθάνει στην περιοχή, διαπιστώνει το εύρημα και καλεί σε ενισχύσεις οι οποίες φθάνουν αστραπιαία αποκλείοντας τους γύρω δρόμους, μη επιτρέποντας την πρόσβαση σε κανέναν. Για αρκετή ώρα οι αστυνομικοί αναζητούν τα υπόλοιπα μέλη του σώματος ή το υπόλοιπο σώμα, ερευνούν για δακτυλικά αποτυπώματα, συλλέγουν στοιχεία για την αστυνομική έρευνα. Οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούν από απόσταση και από τα μπαλκόνια συγκλονισμένοι...

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην συγκεκριμένη περιοχή της πόλης εκδηλώνονται τα πιό αποκρουστικά εγκλήματα που έχουν απασχολήσει το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι καθημερινά στην πόλη επιχειρούν εκτός από τις δυνάμεις του Αστυνομικού τμήματος Καλλιθέας, και δεκάδες ακόμα αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για διάφορες υποθέσεις.

Η Καλλιθέα λόγω της δόμησης της, αναφέρουν στο kallitheaonline αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., προσφέρει πολλές ευκαιρίες απόκρυψης σε άτομα που σχετίζονται με το έγκλημα, αλλά και πολύ γρήγορης διαφυγής τους ακόμα και σε περιπτώσεις καταδίωξης.

Ωστόσο τονίζουν ότι, οι πολίτες -φυσικά είναι λογικό να φοβούνται με όλα αυτά που συμβαίνουν- αλλά οφείλουν να συνεργάζονται με την Αστυνομία με σκοπό την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκηματικότητας, για την δική τους ασφάλεια και των αγαπημένων τους προσώπων αλλά και για την ασφάλεια των συμπολιτών τους.

 

Τελευταίες ειδήσεις