Απογοήτευσαν οικτρά γονείς και παιδιά, η "παραμυθούπολη" υπάρχει μόνο στην φαντασία τους...

paramythoupolh 4

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013, 15.00
Ελάχιστες ώρες μετά το ρεπορτάζ του kallitheaonline.gr ο δήμος Καλλιθέας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 
"Ο Δήμος Καλλιθέας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη ματαίωση της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού από 24/12/2013 έως 5/1/2014 στην Πλατεία Δαβάκη. Το γεγονός οφείλεται στην αδυναμία του προμηθευτή να ανταποκριθεί στις συμφωνημένες προδιαγραφές, που είχαμε απαιτήσει. Είμαστε βέβαιοι για την κατανόηση από τους Δημότες και τους κατοίκους του Δήμου Καλλιθέας που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε την πολιτιστική δράση της πόλης μας.
Οι προγραμματισμένες υπόλοιπες δραστηριότητες (ΘΕΑΤΡΟ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ) θα πραγματοποιηθούν κανονικά."

Ταυτόχρονα όμως το kallitheaonline οφείλει να κάνει σαφές το εξής:
Οι εικόνες που δημοσιεύσαμε και το κείμενο του ρεπορτάζ αναμεταδόθηκαν από αρκετά blogs απο εχθές με αναφορά στην πηγή, δηλαδή το kallitheaonline. Όμως άλλαξαν τον δικό μας τίτλο, έτσι οι αναγνώστες τους διάβαζαν: τον δικό τους τίτλο (που δεν τους τιμά καθόλου...), το κείμενο μας, τις φωτογραφίες μας, το όνομα του συντάκτη μας και την πηγή (kallitheaonline). Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αναφορά στη πηγή (kallitheaonline) δεν συνοδευόταν με κάποιο Link προς το kallitheaonline, δηλαδή δεν δίνουν το δικαίωμα άμεσα στους αναγνώστες τους να διασταυρώσουν αν πράγματι έτσι έδωσε το ρεπορτάζ το kallitheaonline. Η κοινή πείρα και η παράδοση ορίζει ότι όταν ένα blog ή ένα site που αναμεταδίδει αυτούσιο το υλικό άλλου site ή blog δεν αλλάζει τίποτα. Είναι προφανές ότι ήθελαν να χρεώσουν στο kallitheaonline τον δικό τους τίτλο, αυτόν δηλαδή που θα ήθελαν οι ίδιοι, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις σκοπιμότητες τους. Θα παρακαλέσουμε τους φίλους του kallitheaonline, οπουδήπουτε βλέπουν πηγή: kallitheaonline.gr να επισκέπτονται το kallitheaonline και να διασταυρώνουν αν κάποια είδηση πράγματι μεταφέρεται όπως την δίνουμε εμείς. 

___________________________________________________________

Πέμπτη, 26 Δεκέμβριος 2013 15:03


Πολύς κόσμος που δεν έχει την δυνατότητα αυτές τις ημέρες να μετακινηθεί με την οικογένεια σε άλλες περιοχές, πήγε να δει την παραμυθούπολη της Καλλιθέας. Που να ήξεραν οι άνθρωποι... Και απογοητεύθηκαν όλοι, οικτρά, και οι γονείς και τα παιδιά! Διότι αυτό που αντίκρυσαν είναι η απόλυτη κοροϊδία!

paramythoupolh 4

Η Παραμυθούπολη όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά είναι ένα μεγάλο παραμύθι, όπως σχολίαζουν και οι γονείς που συναντήσαμε σήμερα στο σημείο. 

Ρεπ.: Μάνος Μεϊμαράκης me-hat

Σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις του δήμου η “παραμυθούπολη” λειτουργεί από την παραμονή των Χριστουγέννων, άρα θα έπρεπε να είναι όλα έτοιμα και στην θέση τους. Το καρουζέλ, μας είπαν κάποιοι γονείς εμφανίσθηκε προχθές και την ίδια μέρα έφυγε. 


paramythoupolh 4

Ο δήμος Καλλιθέας πολύ σοφά πράττει και διαφημίζει την παραμυθούπολη ( ο Θεός να την κάνει), αλλά έχει πάει κάποιος από τον δήμο να δει τι γίνεται;...

paramythoupolh 4 paramythoupolh 4 paramythoupolh 4 paramythoupolh 4 paramythoupolh 4 paramythoupolh 4 paramythoupolh 4

Αυτό το πράσινο πράμα που θυμίζει δέντρο, έχει πέσει, όπως βλέπετε στις εικόνες και η βάση του είναι όλη σκουριασμένη. Κανόνες ασφαλείας στο μηδέν...


paramythoupolh 4

Από το ρεπορτάζ είμαστε υποχρεωμένοι να τους σπάσουμε τα τηλέφωνα σήμερα, να τους ακούσουμε τι έχουν να πουν, αλλά οι εικόνες μιλάνε μόνες τους. Αν κάποιος ενοχληθεί να στείλει απάντηση @This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Διότι αυτό το χάλι δεν είναι παραμυθούπολη... Δικαιολογίες τύπου: δεν είναι έτοιμη η παραμυθούπολη ακόμα γιατί το έργο είναι σε εξέλιξη δεν χωράνε και μην τολμήσει κανείς! Οι ανακοινώσεις και οι προσκλήσεις μιλάνε για έναρξη στις 24 Δεκεμβρίου.  Αν είναι ημιτελές δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η πρόσβαση στα παιδιά διότι δεν υπάρχουν ούτε οι στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας...

paramythoupolh 4

Στην πίσω πλευρά της “παραμυθούπολης” η οποία αποτελείται από 2 κάτι σαν σπιτάκια και ένα που το έχουνε παρατήσει μισοτελειωμένο, έχουν ξεχάσει έναν πράσινο μουσαμά, που τα παιδιά νομίζουν ότι έχει τοποθετηθεί εκεί ώστε να ανεβαίνουν επάνω σε ένα μικρό καγελάκι και να πηδάνε επάνω ή να κάνουν τούμπες. Τώρα, αν ένα παιδάκι σκάσει με το κεφάλι στο τσιμέντο και το τρέχουν για ράμματα είναι μια άλλη ιστορία!...

paramythoupolh


Το εικαστικό της ανακοίνωσης για την "παραμυθούπολη"...

PARAMYTHOUPOLH 2013-b
Δεν είχαμε καμία διάθεση να πικράνουμε ούτε εμάς τους ίδιους, ούτε και τους χιλιάδες φίλους μας στο διαδίκτυο τέτοιες Άγιες ημέρες. 

Αλλά σήμερα κιόλας αυτό το έκτρωμα ή θα απομακρυνθεί από εκεί ή θα το φτιάξουν όπως το υποσχέθηκαν. 

Ευχόμαστε και ελπίζουμε, επειδή πολλοί γονείς και κυρίως τα παιδιά περιμένουν την Παραμυθούπολη, αύριο να είναι όλα στην θέση τους! 


Τελευταίες ειδήσεις