Επιφανής Καλλιθεάτης - υπεράνω πάσης υποψίας- ελέγχεται από το ΣΔΟΕ - Επίσημη λίστα

sdoe-blur

Έχει δραστηριοποιηθεί πολύ έντονα στην τοπική κοινωνία της Καλλιθέας και το όνομα του έχει συνδεθεί με πολύ σοβαρές πολιτικές εξελίξεις στην πόλη. Πρόσωπο με το οποίο όλοι όσοι κατά το παρελθόν έχουν διεκδικήσει και διεκδικούν τον δήμο Καλλιθέας, θέλουν να τα έχουν καλά μαζί του, λόγω της επιρροής του. 

Το όνομα του αναφέρεται σε, χαρακτηρισμένη από την διοίκηση του ΣΔΟΕ ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ, λίστα με ονόματα προσώπων τόσο από την κεντρική πολιτική σκηνή όσο και από τους χώρους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα οποία ελέγχονται για το πόθεν έσχες, για παράνομο πλουτισμό ενώ έχει διαταχθεί άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών.  Η λίστα αυτή συντάχθηκε με ημερομηνία 30 Αυγούστου 2012 από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΣΔΟΕ. 

Αυτή τη λίστα όπως και την δεύτερη από άλλη περιφερειακή διεύθυνση του ΣΔΟΕ, παρέδωσε ο ίδιος ο διοικητής, κ. Στασινόπουλος, στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Νίκο Παντελή. 
sdoe-eggrafo


Στις λίστες αυτές αναφέρονται μεταξύ άλλων, ονόματα εν ενεργεία και πρώην δημάρχων και αντιδημάρχων όπως και δημοτικών συμβούλων, σε διαφόρους δήμους της Αττικής. 

 

Τελευταίες ειδήσεις