module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

ΕΞΕΛΙΞΗ - BOMBA: Ο ανήλικος υιός του Λάζαρου Λασκαρίδη ζητά εξηγήσεις - Κινείται δικαστικά κατά του δήμου Καλλιθέας - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΞΕΛΙΞΗ - BOMBA: Ο ανήλικος υιός του Λάζαρου Λασκαρίδη ζητά εξηγήσεις - Κινείται δικαστικά κατά του δήμου Καλλιθέας - ΒΙΝΤΕΟ
18 Μαϊ
2023

Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από τον τραγικό και άδικο θάνατο του αντιδημάρχου Πολιτισμού Καλλιθέας, δημοσιογράφου Λάζαρου Λασκαρίδη. Συγγενείς και φίλοι του κινούνται δικαστικά κατά του δήμου Καλλιθέας.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης στις 27 Απριλίου 2023 τραυματίσθηκε βαρύτατα όταν υποχώρησε σάπιο κάγκελο σε μπαλκόνι του ακάλυπτου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του δήμου Καλλιθέας και τον παρέσυρε στο κενό.

του Μάνου Μεϊμαράκη

Ο δικηγόρος και φίλος του Λάζαρου Λασκαρίδη, Δημήτρης Μπόλης, όπως ανακοίνωσε σήμερα από την εκπομπή του STAR «Αλήθειες με την Ζήνα», δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό του ανήλικου υιού του Λάζαρου Λασκαρίδη.

Σύμφωνα με τον κ. Μπόλη, οι φίλοι, οι συγγενείς αλλά και ο ανήλικος υιός του Λάζαρου ζητούν εξηγήσεις για το πως ο πατέρας του από την μια στιγμή στην άλλη και από μια εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας βρέθηκε διασωληνωμένος με βαριά τραύματα από τα οποία δυστυχώς κατέληξε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Ποιός είναι αυτός ο οποίος είχε την συγκεκριμένη ευθύνη και δεν είχε πάρει ποτέ τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μη συμβεί αυτό που συνέβη στον Λάζαρο Λαρκαρίδη, αναρωτήθηκε ο συνήγορος.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση και αναμένεται να προσωποποιηθούν οι ποινικές ευθύνες.

 

Ανθρωποκτονία

«Θέλω να δω πραγματικά ποιοί είναι οι υπεύθυνοι» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Μπόλης.

«Θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο φάκελος για να βρεθούν ποιοί είναι αυτοί οι ύποπτοι γιατί ουσιαστικά πλέον μιλάμε για μια ανθρωποκτονία».

Ωστόσο, από τον δήμο Καλλιθέας 21 ημέρες μετά το δυστύχημα του Λάζαρου Λασκαρίδη ουδείς έχει ψελλίσει ούτε ένα συγνώμη.

«Να υποχρεωθούν να ζητήσουν συγνώμη και να υποχρεωθούν να δώσουν εξηγήσεις σε αυτό το ανήλικο παιδί που χωρίς κανένα λόγο έχασε τον πατέρα του στα καλά καθούμενα» ανέφερε ο κ. Μπόλης.

Ο συνήγορος της οικογένειας ανέφερε επίσης πως έχει δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να συνεισφέρουν στην εισαγγελική έρευνα.

kagkelo vivliothiki 01

 

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι θα πουν στο παιδί του;...

Με ένταση σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από τον άδικο θάνατο του αντιδημάρχου Πολιτισμού Καλλιθέας και δημοσιογράφου, Λάζαρου Λασκαρίδη και η παρουσιάστρια της εκπομπής Ζήνα Κουτσελίνη: «Θέλω να δω τι θα πουν στο παιδί του Λάζαρου Λασκαρίδη! Τι θα του πούνε;... Αλλά μετά θα ζητάνε την ψήφο στις δημοτικές»

Δείτε το βίντεο