Δώσε αίμα - δώσε ζωή. Η φλόγα της 10ης λαμπαδηδρομίας στην Καλλιθέα

Donate blood

Ραντεβού στο Πάρκο εθελοντών αιμοδοτών (Αχιλλέως και Λάμπρου Κατσώνη) δίνουν το απόγευμα της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα, οι δημότες της Καλλιθέας, για να υποδεχθούν τη φλόγα της 10ης λαμπαδηδρομίας.


Η έναρξη της λαμπαδηδρομίας θα γίνει στις 19:30 και η φλόγα της αγάπης θα μεταφερθεί με τη συμμετοχή δρομέων και ποδηλατών, διασχίζοντας την πόλη μας. Λίγο μετά τις 20:00 η φλόγα θα περάσει από την Πλατεία Κύπρου και με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής, θα καταλήξει στην Πλατεία Δαβάκη περίπου στις 20:30 όπου και θα διανυκτερεύσει.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στην 10η λαμπαδηδρομία μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου, επικοινωνόντας με την κ. Εξάρχου Αθηνά στο τηλέφωνο: 6949-348611.

Blood bank


Παράλληλα, στην Πλατεία Δαβάκη, από τις 16:00 μέχρι και τις 20:30, θα διεξάγεται αιμοδοσία από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.Γεννηματάς».

Με τη λήξη της αιμοδοσίας θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του Γιώργου Σαμπάνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Αθήνα στις 17 Αυγούστου 2012 και θα καταλήξει στη Πάργα στις 28 Σεπτεμβρίου 2012, όπου θα πραγματοποιηθεί η 25ηΑμφικτυονία με θέμα : «Εθελοντική Αιμοδοσία, Ενημέρωση και Παιδεία». Τις ημέρες αυτές η φλόγα διασχίζει όλη την Ελλάδα συμβολίζοντας το «αύριο» της εθελοντικής αιμοδοσίας και μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης αλλά και το μήνυμα του εθελοντισμού και της βοήθειας προς τον συνάνθρωπό μας.

Τελευταίες ειδήσεις