module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Η επόμενη ημέρα στην Καλλιθέα μετά τις δημοτικές εκλογές - Η "καυτή" ατζέντα 2019-2023

Η επόμενη ημέρα στην Καλλιθέα μετά τις δημοτικές εκλογές - Η "καυτή" ατζέντα 2019-2023
06 Ιουν
2019

Με παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων, έντονες αντιπαραθέσεις και “υγιείς” συγκλίσεις θα προχωρήσει το δημοτικό συμβούλιο την τετραετία 2019-2023.

Πριν ακόμα ορκισθούν για την νέα τους θητεία, ήδη δύο "δεινόσαυροι" του δημοτικού συμβουλίου, δηλώνουν τώρα... ότι το 2020 δεν θα τους βρει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας, καθώς όπως αφήνουν να εννοηθεί κουράστηκαν...

Οι σκληρές αντιπαραθέσεις αντιφασιστών με χρυσαυγίτες στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας θεωρούνται αναμενόμενες, καθώς στη νέα τετραετία η Χρυσή Αυγή θα εκπροσωπηθεί με δύο δημοτικούς συμβούλους. 

Ενώ, ήδη πριν από τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Καλλιθέα ο δήμαρχος, Δημήτρης Κάρναβος έχει ξεκαθαρίσει ότι “η νέα τετραετία θα είναι μια τετραετία σύνθεσης και συνένωσης όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης”.

Το δημοτικό συμβούλιο της νέας θητείας θα κληθεί να λάβει πολύ σημαντικές αποφάσεις για την πόλη της Καλλιθέας. Οι μεγάλες αναπλάσεις κεντρικών πλατειών, τα έργα στο παράκτιο μέτωπο της πόλης και η σύνδεση της πόλης με την θάλασσα, οι ασφαλτοστρώσεις σε σχεδόν ολόκληρη την πόλη, οι παρεμβάσεις για την τοπική αγορά και οικονομία, το Κέντρο Ημέρας Αστέγων, η πλήρη αποκατάσταση της νομιμότητας στη μαρίνα Καλλιθέας, είναι μερικά μόνο από τα κεντρικά ζητήματα τα οποία θα απασχολήσουν τους “45” “σωτήρες” του δημοτικού συμβουλίου με την διοίκηση του δήμου να δίνει τις κεντρικές κατευθύνσεις.