module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Ειρήνη Τζιλίνη: Μια σχεδιάστρια μόδας υποψήφια στην Καλλιθέα

Ειρήνη Τζιλίνη: Μια σχεδιάστρια μόδας υποψήφια στην Καλλιθέα
24 Μαϊ
2019

Η Ειρήνη Τζιλίνη είναι μια γυναίκα που δεν συμβιβάζεται. Όταν δεν βρίσκει αυτό που θέλει, το δημιουργεί, λατρεύει την γειτονιά της στην Καλλιθέα και την Κυριακή 26 Μαϊου διεκδικεί την είσοδο της στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως λέει “έφτασε η ώρα να αλλάξουμε πολλά στην πόλη”.

Η ενασχόληση της με την μόδα άρχισε πριν από περίπου ενάμισυ χρόνο. Προσπαθούσε τα τελευταία χρόνια να ανακαλύψει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο στην ελληνική αγορά που να την εκφράζει. Όταν σταμάτησε να ψάχνει, μπήκε στο ατελιέ κι άρχισε να δημιουργεί.

Ήθελε να δώσει κάτι ξεχωριστό το οποίο να εκφράζει την καλαίσθητη, μοντέρνα γυναίκα και ταυτόχρονα να δίνει έμφαση στις κλασσικές αξίες, την ποιότητα και την αισθητική.

Στις τσάντες της δίνει ονόματα αστερισμών όπως Gemini, Andromeda, κ.α. επειδή τα ονόματα των αστερισμών έχουν ελληνικές ρίζες και με αυτόν τον τρόπο ήθελε να δώσει στο Ελληνικό στοιχείο πρωταρχικό ρόλο.

Όπως είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της σε blog Μόδας “αισθάνεται ότι η μαγεία του του σύμπαντος είναι αυτό που την εμπνέει να δημιουργεί”.

eirhnh tzilini atelie

Τον Μάρτιο παρουσίασε σε γνωστό ιδιωτικό κολλέγιο την νέα συλλογή της στην οποία παντρεύει το μοντέρνο με το κλασικό συνδυάζοντας άψογα την ιταλική με τη γαλλική φινέτσα. Και ανεβάζει στο Instagram όλα της τα έργα.

Πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά πριν από πέντε χρόνια κι έκτοτε σε καθημερινή βάση κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να βελτιώσει την αισθητική και την ποιότητα ζωής την πόλη, είτε πρόκειται για μια παιδική χαρά στη γειτονιά, είτε για να λυθούν προβλήματα σε σχολεία.

Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου «Θησέας» για την αντιμετώπιση της τοξικοεξάρτησης και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Προτύπου Εθνικού Νηπιοτροφείου (ΠΕΝ).

“Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, ψηφίζουμε για την πόλη μας και τους ανθρώπους της. Ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Για μας και τα παιδιά μας” γράφει στο προφίλ της στο facebook και υποστηρίζει με κάθε τρόπο ότι η Καλλιθέα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο και να γίνει πιό φιλική και ανθρώπινη πόλη.

Η Ειρήνη Τζιλίνη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Λάζαρου Λασκαρίδη, ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.