Φαινόμενο

  • Read 4544 times
Φαινόμενο
23 Μαρ
2019

Από που να αρχίσουμε να σχολιάζουμε αυτό το στιγμιότυπο!

Ας αρχίσουμε με αυτόν μπροστά. Φώτης Πεχλιβανίδης, ελεύθερος επαγγελματίας, στέλεχος των ΑΝΕΛ και δεν ντρέπεται γι' αυτό, αγωνιστής της ζωής, θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νίκου Γιοβανίδη στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου. Ειδικά για τον Γιοβανίδη, όποιος στην Καλλιθέα δεν νιώθει περηφάνεια για μια σειρά δράσεων κοινωνικής προσφοράς που έχει αναπτύξει ο Νίκος, τον δέρνουμε.

Ο άλλος πίσω, ο bomber, είναι ο Αλέξανδρος Σαλτούτ. Ένας πιτσιρικάς που εχθές το βράδυ εντοπίσθηκε σε μάζωξη μεταξύ τύρου και αχλαδίου σε γνωστό ρεστοράν της Νέας Σμύρνης με μια ομάδα νεαρών με δυό τρία πτυχία πανεπιστημίου ο καθένας. Κατέστη σαφές ότι ο νεαρός κινείται ζωηρά για την εκλογή του. Ο Αλέξανδρος στον ελεύθερο χρόνο του προπονείται στην πυγμαχία, έχει μόρφωση πανεπιστημιακού επιπέδου και θα είναι επίσης υποψήφιος με τον συνδυασμό της κ. Μαργαρίτη.

Αυτοί οι δυό είναι συνέχεια μαζί στα δημοτικά συμβούλια, κάθονται πίσω στη γαλαρία και σχολιάζουν ότι κινείται. Τώρα γιατί κατεβαίνουν σε διαφορετικά ψηφοδέλτια, αυτό ούτε ο Βεκρής μπορεί να το γνωρίζει, είναι ανεξήγητο ότι ο Νεκτάριος Βεκρής δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο!

Τελευταίες ειδήσεις