Καστάνης

  • Read 4136 times
Καστάνης
23 Μαρ
2019

Τι είναι αυτός ρε!

Γιώργος Καστάνης! Γεννημένος μανουρατζής, η αδρεναλίνη στο αίμα του είναι σε κατάσταση αμόκ, θέλει να δραπετεύσει από το σώμα του και να τον εγκαταλείψει, αυτή έχει πάθει εξάρτηση από αυτόν, όχι αυτός από την αδρεναλίνη.

Αγαπημένη μουσούδα του kallitheaonline, αεικίνητος, ανακατεύεται με όλα, έχει άποψη, την εκφράζει ανοιχτά και δημόσια, με παρρησία, με αυτοθυσία, ακούραστα, με πάθος.

Τι να ξέρουν οι νεότεροι τα γατάκια! Όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος αυτός γινόταν στα δημοτικά συμβούλια συμπούρδελο! Φώναζε, πετούσε χαρτιά στον αέρα, βάραγε το χέρι στο τραπέζι, λατρεμένος. Τώρα, όλοι είναι ατσαλάκωτοι, κυριλέ. 

Αν του δείξει κανείς μια φωτογραφία του Ρούντολφ, το σκυλί του που πέθανε πριν μερικά χρόνια, γίνεται αλοιφή, τον κάνεις ότι θες. Καψούρα τρελή με τον Ρούντολφ.

Κατά βάθος ο Γιώργης είναι μια αθώα ψυχή που στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών θα στηρίξει Κάρναβο. Τώρα τελευταία τα έχει βάλει με τα κουνούπια που μαζεύει το Νιάρχειο. Να τα στειρώσουμε δεν γίνεται να μη γεννοβολάνε, ε και την πληρώνει ο Κάρναβος. 

Τελευταίες ειδήσεις