Η αυθεντική HELLO KITTY ήρθε στην Καλλιθέα :)

  • Read 9353 times
HELLO KITTY-FRONT


Γνωρίζουμε ότι όλα τα κορίτσια της πόλης θα ξετρελαθούν με το ρεπορτάζ που ακολουθεί :)

Διότι πολύ απλά είναι γνωστή η αγάπη τους για την πιό χαριτωμένη γατούλα του πλανήτη που έγινε γρήγορα σύμβολο χαράς και μετέτρεψε σε μόδα την τρυφερότητα και τη φιλία!

HELLO KITTY-ZOOM-0000


Η αγαπημένη σας αυθεντική HELLO KITTY έχει εγκατασταθεί κανονικά στη δική της μοναδική θέση στην Καλλιθέα και σας περιμένει να τα πείτε από κοντά ;)

HELLO KITTY-ZOOM-000


Στο IT'S A TOY στην καρδιά της πόλης, στη συμβολή δύο από τους πιό εμπορικούς δρόμους της Καλλιθέας, Σιβιτανίδου και Αραπάκη, θα βρείτε ΟΛΑ τα γνήσια προϊόντα που είναι αφιερωμένα σε αυτό το γλυκύτατο πλάσμα καθώς και ιδέες για παιδικά παιχνίδια, δώρα, ρολόγια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, συσκευές, και πολλά άλλα.

HELLO KITTY-ZOOM-001

HELLO KITTY-ZOOM-002

HELLO KITTY-ZOOM-003

HELLO KITTY-ZOOM-004

HELLO KITTY-ZOOM-005

HELLO KITTY-ZOOM-006

HELLO KITTY-ZOOM-007

HELLO KITTY-ZOOM-008


Στο IT' S A TOY θα βρείτε επίσης πάρα πολλά παιχνίδια που πραγματικά διεγείρουν την δημιουργική φαντασία των παιδιών, γυμνάζουν με παιδικό τρόπο την ψυχούλα τους, χαρίζοντας τους αληθινή ικανοποίηση, και που δεν περιέχουν ύποπτα υλικά που μπορεί να βλάψουν την υγεία τους. Σε τιμές που καλύτερα είναι να τις γνωρίσετε από κοντά :)

ITSATOY-VITRINA-01

ITSATOY-ALEXANDROS

ITSATOY-MESA


Αν και το δικό σας κατάστημα προσφέρει κάτι μοναδικό στους πελάτες σας, ενημερώστε μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Last modified on Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2011 20:50

Τελευταίες ειδήσεις