module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Είχε ρημάξει τον «Σκλαβενίτη» σε Καλλιθέα & γύρω δήμους - Το πρωί πελάτης, το βράδυ σήκωνε την κάβα

Είχε ρημάξει τον «Σκλαβενίτη» σε Καλλιθέα & γύρω δήμους - Το πρωί πελάτης, το βράδυ σήκωνε την κάβα
25 Μαϊ
2018

 Τον πρόδωσαν ένα μικρό τραύμα που είχε στο πόδι, ένα αποτύπωμα το οποίο άφησε σε ένα από τα καταστήματα σε σημείο όπου ήταν αδιανόητο να βρεθούν αποτυπώματα, και ο εθισμός του στο εύκολο κέρδος.

Συνολικά από τις αρχές Απριλίου μέχρι τα μέσα Μαϊου έσπασε 11 καταστήματα «Σκλαβενίτης» σε Καλλιθέα, Νέο Κόσμο, Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο, με λεία αρκετές χιλιάδες ευρώ.

manos-this-c

Χτυπούσε πάντα νυχτερινές ώρες αφού νωρίτερα είχε βρεθεί στους χώρους των καταστημάτων παριστάνοντας τον πελάτη προκειμένου να χαρτογραφήσει τα σημεία που τον ενδιέφεραν.

Όταν έκρινε ότι ήταν η κατάλληλη ώρα κι εφόσον γνώριζε πλέον πολύ καλά τους χώρους, έσπαγε με την χρήση μεταλλικών φρεατίων τις θύρες των καταστημάτων και κινούνταν με ταχύτητα μέσα στο σκοτάδι φτάνοντας στα σημεία όπου είχε εντοπίσει την ακριβή λεία του.

Όμως, αγνοούσε ότι στα ίχνη του βρίσκονταν ειδική ομάδα Αστυνομικών της Ασφάλειας Καλλιθέας, καθώς ταυτοποιήθηκε από ένα αποτύπωμα που άφησε σε σημείο όπου κανείς δεν θα σκεφτόταν να ακουμπήσει, αλλά και από ένα τραύμα στο πόδι. 

Άρπαζε κάθε φορά δεκάδες μπουκάλια (συνολικά περίπου 180) από τα πιό ακριβά αλκοολούχα ποτά και εξαφανιζόταν άλλοτε πεζός κι άλλοτε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συνεργός του. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να αφαιρέσει ποτά αξίας περίπου 5.000 ευρώ, ενώ σε αρκετές χιλιάδες ευρώ υπολογίζονται και οι ζημιές που άφηνε πίσω του. Την επόμενη ημέρα πωλούσε τα ποτά έναντι 20 ευρώ σε καταστήματα τροφίμων και ποτών στην Ομόνοια.

Μάλιστα, σε ένα από τα καταστήματα δεν βρήκε τα ακριβά ποτά στο σημείο που περίμενε, και εκνευρισμένος παραλίγο να κατεδαφίσει ολόκληρη σειρά από ράφια.

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ο 27χρονος συνελήφθη, ενώ ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του στην Καλλιθέα. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.