Αυτός είναι ο «φωτογράφος» βρεφών στις εκκλησίες που αναζητά η Aστυνομία (BINTEO)

Αυτός είναι ο «φωτογράφος» βρεφών στις εκκλησίες που αναζητά η Aστυνομία (BINTEO)
02 Φεβ
2018

Μια αποκρουστική περίπτωση, ενδεχομένως «παιδικής πορνογραφίας» αντιμετωπίζει με απόλυτη διακριτικότητα η ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία 24ωρα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει ανησυχίες στην ΕΛ.ΑΣ. και την έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ
Μυστήριο στην ΕΛ.ΑΣ. με ύποπτο «φωτογράφο» σε βαφτίσια

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει καταγγελίες σε αστυνομικές υπηρεσίες ότι σε τελετές βαπτίσεων  σε εκκλησίες της Αθήνας έχει εμφανισθεί απρόσκλητος και χωρίς συμφωνία με γονείς, φωτογράφος που «στοχεύει» να βγάλει γυμνές φωτογραφίες των  βρεφών ώστε να τις χρησιμοποιήσει πιθανόν σαν υλικό «παιδικής πορνογραφίας».

Ενώ σήμερα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στο bloko.gr αποκάλυψε την φωτογραφία του ύποπτου που αναζητά η Αστυνομία όπως τον έχουν έχουν απαθανατίσει καλεσμένοι σε βαφτίσεις, όταν τον θεώρησαν ύποπτο. Παρακαλούνται όσοι τον εντοπίσουν να ειδοποιήσουν στην Αστυνομία, όπως και οι επαγγελματίες φωτογράφοι της περιοχής Καλλιθέας οι οποίοι καλύπτουν βαπτίσεις αν τον δουν κάπου να συνδράμουν στις ενέργειες εντοπισμού του.

bloko

Τελευταίες ειδήσεις