module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Μαργαρίτη: "Δεν στηρίζω κανέναν, δεν έκανα εγώ τα τηλεφωνήματα"

Μαργαρίτη: "Δεν στηρίζω κανέναν, δεν έκανα εγώ τα τηλεφωνήματα"
02 Οκτ
2017

 "Δεν στηρίζω κανέναν, δεν είμαι με κανέναν. Δεν μπαίνω σε εσωκομματικά μαντριά, όπως δεν μπήκα ποτέ στα εσωπαραταξιακά μαντριά της διοίκησης" δήλωσε πριν λίγο σε τηλεφωνική επικοινωνία με το kallitheaonline, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ, κ. Βάσω Μαργαρίτη, απαντώντας σε σημερινό δημοσίευμα του kallitheaonline (δείτε εδώ).

Ερωτηθείς η επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Καλλιθέας για τα τηλεφωνήματα από το γραφείο της στον δήμο σε κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η κ. Μαργαρίτη απάντησε ότι έχει απαγορεύσει σε όλους να γίνονται τηλεφωνήματα με αυτόν τον σκοπό από τα γραφεία της δημοτικής της παράταξης.

Διαχώρισε την θέση της από τον δημοτικό σύμβουλο
Μάλιστα, ανέφερε ότι λίγο μετά την δημοσίευση του kallitheaonline, επικοινώνησε αμέσως με την γραμματέα της η οποία επιβεβαίωσε ότι πράγματι σήμερα το μεσημέρι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της τηλεφωνούσε από το γραφείο της παράταξης. Η γραμματέας προσδιόρισε ελάχιστο αριθμό τηλεφωνημάτων, αλλά όπως είπε στην κ. Μαργαρίτη δεν άκουσε αν τα τηλεφωνήματα αφορούσαν κινητοποίηση σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, η κ. Μαργαρίτη, άφησε να εννοηθεί ότι γίνονται τηλέφωνα για την στήριξη της υποψηφιότητας της κ. Γεννηματά, αλλά όχι από τα γραφεία της δικής της δημοτικής παράταξης.

Μάνος Μεϊμαράκης