Καπούτση - Κατσούρης αποχώρησαν με βαριές καταγγελίες από τον συνδυασμό του Κάρναβου

Καπούτση - Κατσούρης αποχώρησαν με βαριές καταγγελίες από τον συνδυασμό του Κάρναβου
18 Σεπ
2011

 

Ως ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να υπηρετούν την πόλη της Καλλιθέας η κ. Δήμητρα Καπούτση – Καστάνη και ο κ. Γιάννης Κατσούρης. Και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν από τον συνδυασμό Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, του κ. Δημήτρη Κάρναβου, καταγγέλοντας τον για έλλειψη σεβασμού στην Δημοκρατία, και προώθηση των ευνοούμενων του δημοτικών συμβούλων σε βάρος των υπολοίπων.

Η κ. Καπούτση αντέδρασε έντονα για την απόφαση του κ. Δημήτρη Κάρναβου να της στερήσει το δικαίωμα συμμετοχής της στην εκλογή αντιπροσώπων της παράταξης του για την γενική συνέλευση της Π.Ε.Δ.Α. (πρώην ΤΕΔΚΝΑ). Aνακοiνώνοντας την ανεξαρτηποίηση της, Μεταξύ άλλων η κ. Καπούτση τονίζει ότι δεν ήταν τυχαία ούτε η διαγραφή του από την προηγούμενη δημοτική παράταξη στην οποία συμμετείχε, ούτε η άρνηση της ΝΔ να του δώσει το χρίσμα στις δημοτικές εκλογές του 2010.


kapoutsh-anexarthth

Σημειώνεται ότι ο κ. Κάρναβος είχε το δικαίωμα να προτείνει μέχρι τρεις αντιπροσώπους από την ομάδα των δημοτικών του συμβούλων, όμως στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας, έδωσε μόνο δύο ονόματα από την παράταξη του, το δικό του και του δημοτικού συμβούλου, κ. Βαγγέλη Μπαρμπάκου.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του κ. Κατσούρη, όπως έντονα ήταν και τα σχόλια δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας, για τον αποκλεισμό της κ. Καπούτση. Ο κ. Κατσούρης διαπιστώνοντας την μεθόδευση προχώρησε κι εκείνος σε προφορική δήλωση ανεξαρτητοποίησης στην οποία καταγγέλει τον κ. Κάρναβο για αντιδημοκρατική συμπεριφορά σε βάρος των δημοτικών συμβούλων. Αλλά και για σειρά θολών πολιτικών επιλογών και τοποθετήσεων του κ. Κάρναβου.

Η κλήρωση έφαγε τον Μπαρμπάκο
Όμως, στην μυστική ψηφορία που ακολούθησε για την εκλογή των δύο αντιπροσώπων (Κάρναβου και Μπαρμπάκου) ο ευνοούμενος του κ. Κάρναβου δεν ψηφίστηκε από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του. Μεταξύ των 12 δημοτικών συμβούλων του ο κ. Κάρναβος ψηφίσθηκε από 10, ενώ ο κ. Μπαρμπάκος από 8 συναδέλφους του. Με αποτέλεσμα το όνομα του κ. Μπαρμπάκου να μπει σε κλήρωση μεταξύ τριών δημοτικών συμβούλων άλλων παρατάξεων για μια θέση εκπροσώπησης που υπολειπόταν, από την οποία κλήρωση ο κ. Μπαρμπάκος έχασε την θέση, καθώς δεν αναδείχθηκε το όνομα του...

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κάρναβος, από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας στις 5 Σεπτεμβρίου 2011, δεν έχει απαντήσει το παραμικρό στα όσα του έχουν καταλογισθεί από τους δημοτικούς συμβούλους.

 

Τελευταίες ειδήσεις