Πάρε την παρέα και Πάμε Καλλιθέα | 30+ λόγοι για να πεις: η Καλλιθέα τα έχει ΟΛΑ!

φωτο: ΜΕΘΕΟΡΤΙΟΝ φωτο: ΜΕΘΕΟΡΤΙΟΝ
19 Ιουν
2017

Coffee Shops για όλα τα γούστα | Ταβερνάκια, κουτούκια, μεζεδοπωλεία, ρακάδικα | Κλαμπάκια, στέκια με ζωντανή μουσική | Mystery Houses | Η Καλλιθέα τα έχει όλα! Ανακαλύψτε τα

Μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή για τους φίλους της Καλλιθέας στην Καλλιθέα και από όλη την Αθήνα, είναι ήδη διαθέσιμη στο Google Play, για όσους έχουν ήδη ανακαλύψει ορισμένα μόνο από τα μυστικά της χαρίσματα στην διασκέδαση και την βραδυνή έξοδο αλλά και για χιλιάδες ακόμα φίλους οι οποίοι δεν τα γνωρίζουν!

Το "Πάμε Καλλιθέα" είναι η πρώτη εφαρμογή αυτού του είδους για την πόλη της Καλλιθέας. Οι κάτοιχοι android smartphone μπορούν να την κατεβάσουν από το Google Play σε αυτόν τον σύνδεσμο [https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.socialbuzz.pamekallithea], ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για iphones.

pame-kallithea-fb-post-square-1

Το "Πάμε Καλλιθέα" είναι thumb friendly και για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες, είναι συμβατό με τις περισσότερες οθόνες των δημοφιλέστερων smartphones, διαθέτει push notifications για να ειδοποιεί τους χρήστες της για διαγωνισμούς, προσφορές, δώρα, κ.α.,. Και οι χρήστες της με μόνο 4 ενέργειες (κλικ) αποκτούν άμεση πρόσβαση σε όλη την πληροφορία για τα αγαπημένα τους στέκια ή όσα ανακαλύψουν μέσα από την εφαρμογή. Μόνο με 4 κλικ οι χρήστες έχουν απευθείας πρόσβαση σε χάρτες, φωτογραφίες, σελίδες facebook, sites, σελίδες ηλεκτρονικών παραγγελιών και σε άμεση τηλεφωνική κλήση.

Πριν γίνει ενημέρωση της εφαρμογής, για κάθε ένα από τα καταστήματα, προηγείται έρευνα και αξιολόγηση κάποιων συνθηκών. Πχ, πως καινοτομεί στον χώρο του, πόσο και πως πρωτοτυπεί στην διακόσμηση, τι ιδιαίτερο προσφέρει στους πελάτες του, αν οι πελάτες του είναι ευχαριστημένοι, πόσο δημιουργικά διαφοροποιείται σε σχέση με τον ανταγωνισμό, κ.α. Οπωσδήποτε, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα (facebooκ, foursquare, google, twitter, tripadvisor) για την ποιότητα των προσφερομένων ειδών και την εξυπηρέτηση. Ελέγχονται οι χώροι των καταστημάτων αν πχ είναι καθαροί και περιποιημένοι. Και φυσικά, κάτι που κρίνει σημαντικά την τελική απόφαση αν θα ενταχθεί στην εφαρμογή, είναι αν ένα κατάστημα προβαίνει συχνά σε προσφορές στους ήδη υπάρχονες πελάτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον έχει γίνει το κατέβασμα της εφαρμογής, το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο και χωρίς σύνδεση internet. Σύνδεση με το Internet είναι απαραίτητη μόνο αν οι χρήστες επιθυμούν πχ να συνδεθούν με τον χάρτη , να παραγγείλουν online ή να κάνουν κράτηση μέσω facebook. 

google-play

Γνωρίστε μερικά από τα στέκια της πόλης για καφέ, ποτό ή φαγητό και κατεβάστε την εφαρμογή για να ανακαλύψτε και τα άλλα, δείτε τους χώρους, γνωρίστε τα ιδιαίτερα τους χαρακτηριστικά, καθώς η εφαρμογή ανανεώνεται συνεχώς! Γιατί είπαμε: Η Καλλιθέα τα έχει ΟΛΑ!

Μεθεόρτιον
metheortion04

Μουσικό μεζεδοφαγείο με απέραντη θέα στο Κέντρο Πολιτισμού "Σταύρος Νιάρχος" 

L'Ovelha Negra
lovelhanegra-coffee 8

Μια vintage εμπειρία στην καρδιά της πόλης, όλη μέρα μουσικάρες, parties, ωραίος κόσμος! Εξαιρετικός καφές από σπάνια ποικιλία

Πατούχας
patouxas 5

Το πρώτο Κρητικό ρακάδικο με καθαρά κρητικές παραδοσιακές γεύσεις που λειτούργησε στην Αττική

Dome
dome-games-01

Τέχνη, μουσική, αθλητισμός, διασκέδαση όλα μαζί στο Dome. Πως γίνεται; Διαβάστε τη συνέχεια!

Chalet Pizza
chalet 48

Στην Καλλιθέα όταν λέμε: pizza, εννοούμε Chalet Pizza!

Φιλοσοφική
filosofiki02b

Ήρθε ο καιρός και άρχισε η επανάσταση στο πιώμα

IL DESTINO
il-destino 15-b

Νέο και πολλά υποσχόμενο espresso bar στην πόλη

TZIEM
tziem 014-b

Για καφέ ή αγαπημένα ροφήματα, ποτάκια, επιτραπέζια, internet, και parties. Για όλα αυτά μαζί αλλά και για τη μασκότ , ένα μικρό ιγκουάνα, το TZIEM είναι must.

MOMO
momo 6

All day café-bar restaurant αλλά και brunch τις Κυριακές

DrunkDuck
drunk-cocktails 100-c

Το πρώτο Cocktail Βar στην Καλλιθέα! Το οποίο έχει αρχίσει ήδη να γίνεται σημείο αναφοράς για όλη την Αθήνα

Το Πατρικό
patriko 0

Υποδέχεται τον κάθε υποψιασμένο που θέλει να έχει μια ιδιαίτερη γευστική έξοδο

Μαντζαβίνο
mantzavino 25

Ένα από τα καλύτερα στο είδος του σε ολόκληρη την Αθήνα

ΣΟΥΒΛΑΚΗ... όπως παλιά!
souvlakh-opws-palia-03

Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην παλιά, καλή εποχή όπου το σουβλάκι είχε την παραδοσιακή γεύση

 

Τελευταίες ειδήσεις