Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα |
/ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
 
 
ΜΠΟΡΕΙ!
Π 04/10/2011 14:15:09


Από τον νέο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, όλος ο κόσμος περιμένει να δει πολλές αλλαγές στα της ΚΕΔΕ (πρώην ΚΕΔΚΕ). Όπως άλλωστε και ο ίδιος έχει υποσχεθεί.

Να τελειώνει επιτέλους το φαγοπότι στην ΚΕΔΚΕ, όπου όλοι έμπαιναν για να διορίζουν μέχρι τις γκόμενες τους σε διάφορες θέσεις και έτρωγαν με χρυσές μασέλες.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας

Δεν είναι λίγα όσα άφησε πίσω της η διοίκηση Κακλαμάνη στην ΚΕΔΚΕ. Κολλητοί του Νικήτα βρέθηκαν με βίλες και διαμερίσματα στις Βρυξέλλες, όπως εντοπίσθηκαν να απολαμβάνουν θερμές υπηρεσίες call girls σε Χίλτον και αλλού, από εκεί που όταν πρωτομπήκαν στην ΚΕΔΚΕ δεν είχαν ούτε να φάνε...

Αν θέλει ο Ασκούνης, που θέλει και πολύ μάλιστα, να ξαναφτιάξει την ΚΕΔΕ από την αρχή, ΜΠΟΡΕΙ! Και θα τον αφήσουν και οι υπόλοιποι 30 που εξελέγησαν εχθές.

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τους φωνάξει όλους στο γραφείο του και θα τους πει: "Κύριοι, όποιος έχει κάνει βρωμιά, θα έρθει μετά μόνος του και θα το πει. Ή αν έχει σκοπό να κάνει να το ξεχάσει. Διότι αν το βρω πρώτος θα τον πάρει και θα τον σηκώσει. Όταν θα πάμε στην κυβέρνηση να ζητήσουμε πράγματα για τους δήμους μας, δεν θέλω να μου τρίψουν στα μούτρα κανέναν σας".

Αυτός είναι ο Ασκούνης για όσους δεν τον γνωρίζουν, δεν έδωσε ποτέ σε κανέναν δικαίωμα και δεν θα δώσει.

ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΑΡΤΗΣ
© 2008-2010 kallitheaonline.gr