Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα |
/ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
 
 
Μπαρμπάκος
Π 04/10/2011 13:54:00


Εχθές έδωσε ακόμα μια μάχη του σταυρού, στην ΚΕΔΕ. Ήταν πράγματι μια από τις δυσκολότερες εκλογικές μάχες που έχει δώσει. Και εξελέγη, ο αθεόφοβος!

Η ιδιαιτερότητα σε αυτήν την εκλογική μάχη που έγινε εχθές στο Caravel μεταξύ 325 δημάρχων και 175 δημοτικών συμβούλων από όλη την χώρα για να αναδείξουν ένα 31μελές διοικητικό συμβούλιο να ηγηθεί της Αυτοδιοίκησης σε όλη την Ελλάδα... η ιδιαιτερότητα σε αυτήν την εκλογική μάχη ήταν ότι τις κέρδισε το... ΠΑΣΟΚ.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας

Δεν είναι η εποχή των περασμένων εκλογών για την ΚΕΔΚΕ που την πλειοψηφία είχε η ΝΔ με τον Νικήτα Κακλαμάνη πρόεδρο και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ Νεοδημοκράτες.

Στις χθεσινές εκλογές για την ΚΕΔΕ ο Μπαρμπάκος κατάφερε να περάσει στην 11άδα. 17 έδρες έβγαλε το ΠΑΣΟΚ, 11 η ΝΔ, 1 ο ΣΥΡΙΖΑ και 2 η Δημοκρατική Αριστερά με τους Οικολόγους.

Ο Ευάγγελος Μπαρμπάκος ξέρει το παιχνίδι. Ξέρει να μην εκτίθεται και το κυριότερο ξέρει να περιμένει.

Και είναι πολύ άδικο αυτό που γράφτηκε για τον Μπαρμπάκο σε τοπική εφημερίδα που κυκλοφόρησε μόλις σήμερα το πρωί... Ότι δήθεν του παραχωρήθηκε η θέση στο ψηφοδέλτιο για την ΚΕΔΕ. Η ΚΕΔΕ (πρώην ΚΕΔΚΕ) είναι όλη του η ζωή, του Μπαρμπάκου. Άκου εκεί, του παραχωρήθηκε... Δεν του παραχωρήθηκε καθόλου!

Αν κατέβαζε άλλον η παράταξη της ΝΔ στην Καλλιθέα για τις εκλογές στην ΚΕΔΕ δεν θα είχε καμία τύχη και αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος.

Συγχαρητήρια, στον κ. Μπαρμπάκο και να του ευχηθούμε την επόμενη φορά που θα κατέβει στις εκλογές της ΚΕΔΕ να διεκδικήσει την εκλογή του ως δήμαρχος και όχι ως δημοτικός σύμβουλος.

*Αυτό τώρα, ότι το ΠΑΣΟΚ πάει την χώρα πάει σε πτώχευση αλλά κερδίζει τις εκλογές των δημάρχων στην ΚΕΔΕ (πρώην ΚΕΔΚΕ) πως έγινε;...

ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΑΡΤΗΣ
© 2008-2010 kallitheaonline.gr