Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα |
/ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
 
 
Εμιρζάς
Π 26/09/2011 18:16:12


Εξελέγη πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας στις δημοτικές εκλογές του 2010. Υπενθυμίζεται, ότι πέρασε κι αυτός τις αγωνίες του μέχρι να ακουσει την επίσημη ανακοίνωση της εκλογής του. Όχι ότι είχε πρόβληα με τους σταυρούς, μια χαρά τα πήγε για πρώτη φορά. Αλλά είχε τις περιπέτειες του. Έπαιξε στα ίσα, απλά.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας

Ο νεαρός της φωτογραφίας λοιπόν έκανε προ ημερών κάτι που αξίζει να σημειωθεί.
Ένα σχολείο της Καλλιθέας όπου εκεί συγκεντρώνονται όλα τα βιβλία για τους μαθητές από το υπουργείο Παιδείας και μετά διανέμονται με οχήματα του δήμου, σε όλα τα άλλα σχολεία της Καλλιθέας, ήταν σε εξέλιξη μια κατάληψη...

Η κατάληψη αυτή είχε πολλά και διάφορα πολύ ασαφή αιτήματα. Δεν αναφέρουμε ποιό σχολείο διότι οι μαθητές δεν γνωρίζουν τι μπορεί να κρύβει μια κομματική οργάνωση πίσω από τις κινητοποιήσεις της και συμπαρασύρει και τους μαθητές... Προφανώς κάποιοι στην πλάτη των παιδιών ήθελαν να δημιουργήσουν ζήτημα με τα βιβλία στην Καλλιθέα για να 'χουνε να σούρνουνε στην Διαμαντοπούλου.

Ο Γιάννης Εμιρζάς λοιπόν (ο νεαρός στη φωτο) ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλλιθέας πήγε ένα πρωί μίλησε με τα παιδιά, τα άκουσε, τον άκουσαν και άνοιξαν το σχολείο και έτσι άρχισαν να μοιράζοντα τα βιβλία στα σχολεία της πόλης.

ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΑΡΤΗΣ
© 2008-2010 kallitheaonline.gr