Εραστής

  • Read 3042 times
Εραστής
21 Ιαν
2015

Την πρόθεση του να αποχωρίσει από το διοικητικό συμβούλιο, συζητούσε με φίλους προ ημερών ο Πρόεδρος του ΝΟΤΚ, κ. Παντελής Παυλίδης.

Όπως ο ίδιος είπε, ετοιμάζει και κάτι μεταξύ συνέντευξης και αυτοβιογραφίας του την οποία σκοπεύει να δημοσιεύσει με φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του ΝΟΤΚ από το 1950.

Πάντως, τα 'χει με κάποιον από την διοίκηση του δήμου που κοροϊδευτικά προφανώς αποκαλεί... Εραστή της Λαίδης Τσάτερλι!

"Απέμεινε τελείως ακίνητη, σαν να ήταν βυθισμένη στον ύπνο, σαν να ήταν βυθισμένη σε όνειρο. Ύστερα τη διαπέρασε ένα ρίγος καθώς ένιωσε το χέρι του να την ψηλαφίζει απαλά, μα παρ' όλα αυτά με έναν τρόπο παράξενο κι επίμονα αδέξιο, μέσα απ' τα ρούχα της. Της έβγαλε το λεπτό μεταξένιο φόρεμα της, αργά, προσεκτικά, μέχρι που το κατέβασε τελείως και το τράβηξε από τα πόδια της. Έπειτα τρέμοντας από ανείπωτη ηδονή άγγιξε τη ζεστή κι απαλή σάρκα της, ακουμπώντας σε μια στιγμή τα χείλη του στον αφαλό της για να τον φιλήσει. Χωρίς να μπορεί ν' αντισταθεί μπήκε μέσα της αμέσως, για να βρει τη γαλήνη στο τρυφερό, ακίνητο κορμί της. Ήταν η στιγμή της πιο πλέριας γαλήνης γι' αυτόν, η στιγμή που έμπαινε στο σώμα της".

Πάντως,... τον έχει τον τρόπο του ο Εραστής της Λαίδυ Τσάτερλυ, κρίνοντας από το απόσμασμα του βιβλίου με τον ομώνυμο τίτλο!