Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από όλον τον κόσμο στην Καλλιθέα

φωτο: kallitheaonline.gr φωτο: kallitheaonline.gr
10 Δεκ
2014

Δείτε, ακούστε, απολαύστε τους υπέροχους μουσικούς της Φιλαρμονικής του δήμου Καλλιθέας να μεταφέρουν στην πόλη το εορταστικό πνεύμα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από όλον τον κόσμο!
dfil-d8k (16)-001
Από την εορταστική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέα την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 - φωτο: kallitheaonline.gr

Δεν ξεχνάμε, την εορταστική περίοδο στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις

Shop | small in the city

...κρασάκι, καλή παρέα, φλόγα....τέτοια βράδια θέλουμε !!!!
Για μια μπύρα στα γρήγορα ή για πολλές μπύρες με την παρέα, επιλέξτε ένα από τα καταστήματα της περιοχής. Γιατί έχει ότι μπύρα ζητήσεις χωρίς να ξενιτευθείς για να την βρεις (φωτο: DIVER)
Η παρέα σε “ψήνει” να βγείτε για μεζεδάκια! Λοιπόν, παρέα έχεις, κέφι υπάρχει, πηγαίνετε σε ένα τοπικό εστιατόριο γιατί πριν μπεις οι άνθρωποι του μαγαζιού ξέρουν τι θα παραγγείλεις. Αυτά είναι! (φωτο: ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ)
Γιατί στο αγαπημένο σου καφέ στην περιοχή, τσαντίζεσαι όταν σου έχει πιάσει άλλος το τραπέζι σου! Και παρακαλάς να φύγει! (φωτο:CENTRAL CAFE)
Oι καταστηματάρχες της περιοχής που φροντίζουν πολύ τους χώρους των καταστημάτων τους, θέλουν οι πελάτες τους να είναι χαρούμενοι με τις αγορές τους (φωτο: ΦΛΕΪΒΟΡ)
Βγαίνουμε για καφέ ή ποτό σε καταστήματα της περιοχής γιατί μέσα σε αυτά βρίσκουμε παρά πολλούς φίλους και γνωστούς, και από άλλες περιοχές! (φωτο:KINGS)
Η καλύτερη παρέα για να βγεις για φαγητό στην περιοχή σου είναι οι κολλητοί! (φωτο: ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ)
Αν υπάρχει στο πλάνο επίσκεψη σε πρόσωπο που γιορτάζει επιλέξτε να τον γλυκάνετε από ένα κατάστημα της περιοχής! Στα τοπικά ζαχαροπλαστεία θα βρείτε να εργάζονται άνθρωποι με πολύ κέφι και πολλές εξαιρετικές γλυκές δημιουργίες (φωτο:LA MAISON)
Έχεις όρεξη για έξοδο αλλά άλλος διαβάζει, άλλος... βαριέται, άλλος χώρισε, σίγουρα όμως γνωρίζεις τον μπαρίστα! (φωτο: LONDON CAFE)
Για στολίδια ή δώρα, ή διακοσμητικά ή απλά για να χαζέψει κανείς τι υπάρχει στην αγορά, θυμηθείτε: ότι χρειάζεσθε μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα της περιοχής (φωτο: ΜΕΜΕΝΤΟ)
Χαρίστε λουλούδια σε αγαπημένα πρόσωπα από καταστήματα της περιοχής, γιατί θα πάρετε ότι καλύτερο υπάρχει ;) (φωτο: MIMOZA)
Στα κοσμηματοπωλεία της περιοχής οι ευχές για τη νέα χρονιά είναι γεμάτες αγάπη! Επιλέξτε τα για δώρα με μεγάλη συναισθηματική αξία σε πρόσωπα που σημαίνουν πολλά για εσάς (φωτο: Tsontzos)
Τι κάνει τα αγαπημένα σας καταστήματα στην περιοχή να ξεχωρίζουν; Οι άνθρωποι, τα αγαθά που παρέχουν, ή και τα δυό; Ή όλα αυτά μαζί, και το... ιγκουάνα! (φωτο: TZIEM)
Για ψαράκι και λοιπά θαλασσινά ή κρέας, στα καταστήματα της περιοχής θα βρει κανείς ότι λαχαταρά! Αν δεν προλάβει τις λιχουδιές θα τον έχει απορροφήσει η Τέχνη γύρω του (φωτο:ARGOURA)