Βροχή αγανακτισμένων αποχωρήσεων από τον συνδυασμό Κάρναβου

karnavos-00005
Φωτο: Γρηγόρης Μωυσιάδης

Εκλογική βαρυχειμωνιά, όπως όλα δείχνουν, περιμένει τον συνδυασμό του κ. Κάρναβου στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου.

Η βροχή των ανεξαρτητοποιήσεων από τον συνδυασμό του κ. Κάρναβου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και αναμένεται να συνεχισθεί μέχρι και τις εκλογές. Αρχίζοντας από τον Σεπτέμβριο του 2011, ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές του 2010 μέχρι προ ημερών που δήλωσε ανεξάρτητος ακόμα ένας δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού, ο συνδυασμός του κ. Κάρναβου μετράει πολύ σοβαρές απώλειες.

Ρεπ.: Μάνος Μεϊμαράκης

Εκλεγμένοι, εμπειρότατοι και δοκιμασμένοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί σύμβουλοι αλλά και υποστηρικτές φεύγουν ασταμάτητα αποδίδοντας του ότι δεν πείθει τους Καλλιθεάτες... και καταγγέλοντας τον για ONE MAN SHOW με στόχο την προσωπική του προβολή, παλαιοκομματισμό, μεθοδεύσεις σε βάρος του συνδυασμού και κρυφή ατζέντα προκειμένου περί εξυπηρετήσεως προσωπικών του επιδιώξεων.

Στις γραπτές ανακοινώσεις και δηλώσεις ανεξαρτητοποίησης και στα όσα του καταλογίζουν, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Η Καλλιθέα αλλάζει" απλά δεν απάντησε ποτέ...

Παρατίθενται με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των 5 δημοτικών συμβούλων και 3 Κοινοτικών συμβούλων οι οποίοι αποτέλεσαν την ραχοκοκκαλιά του συνδυασμού και ανεξαρτητοποιήθηκαν αγανακτισμένοι από τον συνδυασμό του κ.Κάρναβου από το 2011 μέχρι σήμερα

Γαλανοπούλου Πηνελόπη (ανεξαρτητοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο 2011)
Καπούτση Δήμητρα (ανεξαρτητοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο 2011)

Καρβούνης Γεώργιος (ανεξαρτητοποιήθηκε τον Φεβρουάριο  2014)
Κατσούρης Ιωάννης (ανεξαρτητοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο 2011)
Κοττέας Παναγιώτης (ανεξαρτητοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2013)
Κριμπά Ελένη (ανεξαρτητοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2013)
Μπιζιώτας Δημήτρης  (ανεξαρτητοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2013)
Παπαχρήστος Βασίλης (ανεξαρτητοποιήθηκε τον Δεκέμβριο 2013)

Σε άθροισμα ψήφων από τις μέχρι τώρα αποχωρήσεις - ανεξαρτητοποιήσεις αλλά και όσες προαναγγέλονται ο συνδυασμός "Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ" μπαίνει στην αρένα των δημοτικών εκλογών με μειωμένη την εκλογική του δύναμη περίπου κατά 50%. 

Και οι ανεξαρτητοποιήσεις συνεχίζονται... Ποιοί και πόσοι ακόμα ετοιμάζουν βαλίτσες;
kallitheaonline.gr

Μην χάσετε αύριο, μόνο στο kallitheaonline
Οι δηλώσεις όσων ανεξαρτητοποιήθηκαν - Πόσοι ακόμα ετοιμάζουν βαλίτσες - Το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων Κάρναβου με το τοπικό ΠΑΣΟΚ - Τα μηνύματα που δεν πήρε ποτέ ο Κάρναβος από την κοινωνία της ΚαλλιθέαςTo kallitheaonline θα καλύψει την δραστηριότητα όλων των υποψηφίων  δημάρχων για τις δημοτικές εκλογές του 2014 με εκτενή ρεπορτάζ, βίντεο, αναλύσεις, υλικό αρχείου και πολλά παρασκήνια.

Email επικοινωνίας
για προτάσεις, υποδείξεις,
κριτικές, πληροφορίες, καταγγελίες:
email