module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Tα βρόντηξε με βαριές καταγγελίες η Λέλλου - Νεύρα και παραιτήσεις στον συνδυασμό Ασκούνη

Tα βρόντηξε με βαριές καταγγελίες η Λέλλου  - Νεύρα και παραιτήσεις στον συνδυασμό Ασκούνη
14 Μαρ
2019

Με βαριές καταγγελίες αποχώρησε σήμερα το πρωί από τον συνδυασμό του πρώην δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλίκη Λέλλου-Καψιώτη.

Η κ. Λέλλου με δημόσια ανακοίνωση της στην προσωπική της σελίδα αλλά και στο προφίλ της στο facebook κατακεραυνώνει τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας ότι ακολουθεί προσωπική στρατηγική, αδιαφορώντας για διάλογο και σύνθεση απόψεων με τους υποψηφίους του συνδυασμού του. Ενώ με δεύτερη δημοσίευση της εφιστά την προσοχή των συνυποψηφίων της, ιδιαίτερα όσων είναι νέοι και άπειροι, “πριν είναι αργά”...

Η κ. Λέλλου-Καψιώτη πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, γέννημα-θρέμμα Καλλιθέατισσα, και με εμπειρία πολλών χρόνων αθόρυβης δουλειάς στα κοινά δεν δίστασε ποτέ να συγκρουστεί με τα τοπικά κατεστημένα.

“Η υποψηφιότητα μου δεν προέκυψε μέσα από κάποια ανάγκη να ικανοποιήσω μια προσωπική μου φιλοδοξία, αλλά ως πολύτεκνη μητέρα θέλω ένα καλύτερο και ποιοτικό μέλλον για τα παιδιά μας” τόνιζε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας της πριν από περίπου έναν μήνα.

Είχε προειδοποιήσει...
Μάλιστα, από τις 14 Φεβρουαρίου ημέρα που ανακοίνωσε την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Κ. Ασκούνη σαν να προειδοποιούσε από τότε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί εκπτώσεις σε αρχές και αξίες, υπογράμμιζε: “Δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς σε θέματα αρχών. Δεν θα δώσουμε ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν θα εκμαυλίσουμε συνειδήσεις”.

Σήμερα το πρωί με μια δήλωση της με την οποία δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες η Αλίκη Λέλλου-Καψιώτη, ανέφερε:

“Φίλες και Φίλοι,
Ο αξιακός μου κώδικας, η προσωπική μου διαδρομή και η αξιοπρέπεια μου με αναγκάζουν να αποσύρω την υποψηφιότητα μου ως Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη "Προοπτική Ζωής Κώστας Ασκούνης" και δεν ανήκω πλέον στον συνδυασμό του κου Κώστα Ασκούνη, του οποίου εύχομαι Καλή τύχη.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματα της πόλης μας....
Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου απελευθερωμένη από έναν υποψήφιο δήμαρχο που δεν ανέχεται άλλες απόψεις και είναι αρνητικός στο διάλογο.
Φεύγω με αξιοπρέπεια...ωστόσο θα συνεχίσω να αγωνίζομαι πάντα με γνώμονα το ΗΘΙΚΟ, το ΛΟΓΙΚΟ και το ΤΙΜΙΟ.

Με εκτίμηση,

ΛΕΛΛΟΥ- ΚΑΨΙΩΤΗ ΑΛΙΚΗ”

"Ο αλάνθαστος πολυχρονεμένος"
Λίγη ώρα αργότερα, η κ. Λέλλου επανήλθε με νέα ανάρτηση με την οποία αφήνει να εννοηθεί ότι στον συνδυσμό του Κ. Ασκούνη αλωνίζουν οι “επαγγελματίες της πολιτικής” οι οποίοι εκμεταλλεύονται σαν “κοπάδι” και “πνίγουν” παρασκηνιακά τους νέους και άπειρους υποψηφίους.

Η δεύτερη ανάρτηση της κ. Λέλλου έχει ως εξής:
“Η ομαδοποίηση, ή αλλιώς κοπαδοποίηση περιορισμένης βοσκής έτυχε τεράστιας εκμετάλλευσής απο τους επαγγελματίες της πολιτικής, που ακόμη προσπαθούν να μας πείσουν ότι πασχίζουν για το καλό μας, πνίγοντας μας όλο & περισσότερο....
Ας αποδείξουμε σε όλους αυτούς ότι δεν τρώμε....κουτόχορτο!!!!!!
Όπως λέει και ο φίλος μου ο Σπύρος "Η εποχή των άβουλων έχει παρέλθει.... Η εποχή του αλάνθαστου πολυχρονεμένου επίσης.... Ζούμε στην εποχή της ομάδας, πρέπει να το καταλάβουν όλοι!!!!"
Στεναχωριέμαι για κάποιους που είναι άπειροι... Δυστυχώς θα το καταλάβουν όταν θα είναι πια αργά....”

Άγχος, ηττοπάθεια, απογοήτευση
Ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου Καλλιθέας κλονίζεται ήδη, πριν την σημερινή ανακοίνωση παραίτησης της κ. Λέλλου-Καψιώτη, καθώς διέρρευσε ότι το στενό περιβάλλον του Κ. Ασκούνη, ενόψει της επερχόμενης ήττας στις δημοτικές εκλογές δίνει “γραμμή” για συγκεκριμένη πεντάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σε παραίτηση ή σιωπηρή έξοδο και άλλους υποψηφίους. 

Υπενθυμίζεται ότι το στρατόπεδο του Κώστα Ασκούνη έχει υποστεί βαρύ πλήγμα καθώς έχει διασπαστεί σε τέσσερα ψηφοδέλτια (Ασκούνης, Μαργαρίτη, Ψαλιδόπουλος, Γιοβανίδης).


alikh lelou fb post 002alikh lelou fb post 001