module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Η Χρυσή Αυγή διχάζει τους Καλλιθεάτες - Συζητείται ματαίωση της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου

Στιγμιότυπο από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Καλλιθέα Στιγμιότυπο από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Καλλιθέα
25 Οκτ
2017

Δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την Χρυσή Αυγή οι πολιτικοί αρχηγοί της πόλης στην σύσκεψη που συγκάλεσε την Δευτέρα το πρωί ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει από τις 17 Οκτωβρίου γνωστοποίηση στον δήμο Καλλιθέας ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Καλλιθέα θα παραστεί εκπρόσωπος της.

Στην σύσκεψη έπεσαν αρκετές προτάσεις από τους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο όλοι συμφώνησαν να επεξετάσουν τα δεδομένα σε νέα σύσκεψη την Παρασκευή το πρωί.

Η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας (δείτε την σχετική ανακοίνωση ), οργανώσεις της Αριστεράς, ANTIFA, ΟΠΛΑ, ΟΡΜΑ, ΚΕΕΡΦΑ, κ.α. βρίσκονται ήδη σε κατάσταση ετοιμότητας. Είναι μαθηματικά βέβαιο – όπως και πέρυσι – ότι θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν να γίνει κατάθεση στεφάνου από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Ο μεγάλος φόβος της Αστυνομίας είναι ότι σε περίπτωση κατά την οποία δεν υποχωρήσει η ΧΑ, το Σάββατο θα εμπλακούν άτομα του αναρχικού χώρου με απρόβλεπτες συνέπειες.

Συζητείται ματαίωση της παρέλασης
Σύμφωνα με πληροφορίες, αν η Χρυσή Αυγή επιμείνει στο αίτημα της εκπρόσωπος να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις, υπάρχουν σκέψεις να ματαιωθεί η μαθητική παρέλαση στην Καλλιθέα. Η "καυτή πατάτα" είναι ποιός θα το ανακοινώσει και με ποιό τρόπο.

Φυσικά, η απόφαση να ματαιωθεί η μαθητική παρέλαση βρίσκει κάθετα αντίθετους μαθητές, γονείς αλλά και τoυς εκπαιδευτικούς.

Μάνος Μεϊμαράκης


Δείτε επίσης:

Καλλιθέα, 25η Μαρτίου 2017 - Γονείς και ΑΤ Καλλιθέας απέτρεψαν τα χειρότερα [φωτο+βίντεο]