Κυριολεκτικά, της πουτ.. στο δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας – Ένταση, πολύ χοντρά "γαλλικά" & Αστυνομία - Βίντεο

Κυριολεκτικά, της πουτ.. στο δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας – Ένταση, πολύ χοντρά "γαλλικά" & Αστυνομία - Βίντεο
22 Ιουν
2017

 

Με διαρκείς και έντονες φραστικές αντιπαραθέσεις μεταξύ δημοτικών συμβούλων αλλά και μεταξύ δημοτικών συμβούλων με πολίτες εκτυλίχθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και το θερμόμετρο δεν άργησε να χτυπήσει κόκκινο..

Όλα άρχισαν όταν ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, Παναγιώτης Γαλανόπουλος θεωρώντας ότι τον έθιξε προσωπικά μια αναφορά της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Πάσχου, την αποκάλεσε "απατεώνισσα". Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος του φώναξε "ντροπή σου" για να πάρει την απάντηση... "'Αντε πηδήξου ρε"...

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Αμέσως, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Τάσος Γαϊτάνης, ζήτησε από τον κ. Γαλανόπουλο να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς του για την κ. Πάσχου. "Δεν ανακαλώ" ήταν η απάντηση του δημοτικού συμβούλου.

Με την απάντηση αυτή ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε την σύμφωνη γνώμη των δημοτικών παρατάξεων να αποβληθεί ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος. Παρενέβη όμως πυροσβεστικά ο δήμαρχος Καλλιθέας ζητώντας από τον δημοτικό σύμβουλο να ηρεμήσει και να ανακαλέσει το "απατεώνισσα" και το "άντε πηδήξου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ώρα που άρχισε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας, από τις 19.30 μέχρι την μία περίπου τη νύχτα ελάχιστα μέτρα από την είσοδο του δημαρχείου βρίσκονταν δύο ομάδες ΔΙΑΣ, ενώ διακριτική ήταν παρουσία αστυνομικών με πολιτικά μέσα στην αίθουσα.

"Δεν μπορεί ο άλλος να με αποκαλεί "απατεώνισσα". Θέλω να αποκαταστήσω το όνομα μου" τόνισε μεταξύ άλλων, η κ. Πάσχου στην τοποθέτηση της για το επεισόδιο.

"Τα προβλήματα της πόλης τρέχουν και δεν μπορούμε να ακούμε κοκορομαχίες εδώ μέσα, ούτε να ροκανίζουμε τον χρόνο" σημείωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Λάζαρος Λασκαρίδης, ζητώντας τον λόγο για το περιστατικό.

Αντωνακάκης: "Γινόμαστε ρεζίλι"
Αιχμηρός ήταν στην τοποθέτηση του και ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας, Γιώργος Αντωνακάκης. "Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, γινόμαστε ρεζίλι. Σοβαρευτείτε. Ντροπή και αίσχος".

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Καλλιθέας ζήτησε την διαγραφή της επίμαχης λέξης από τα πρακτικά και να ανασκευάσει την αναφορά του ο κ. Γαλανόπουλος, αλλιώς όπως είπε, η παράταξη της διοίκησης θα επιμείνει στην αποβολή του δημοτικού συμβούλου από την συνεδρίαση.

O κ. Γαλανόπουλος ανασκεύασε αλλά εν μέρει, προσθέτοντας τον όρο "πολιτική απατεώνισσα".

"Πουτ@ν@ς γιοί"...
Η εξέλιξη της αντιπαράθεσης κούρασε το κοινό που παρακολουθούσε την συνεδρίαση και δεν άργησαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ δημοτικών συμβούλων και πολιτών με κορυφαία στιγμή το "πουτάνας γιοί" που ακούσθηκε στην αίθουσα από μερίδα του κοινού.

Η αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Αντωνακάκη στο άκουσμα του συνθήματος ήταν άμεση. Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί...

 

Τελευταίες ειδήσεις