Κάβουρας

  • Read 1533 times
Κάβουρας
19 Ιαν
2017

Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα, θα ήταν μια καλή λεζάντα για την ανωτέρω φωτογραφία!

Από την εκδήλωση για το κοπή τη πίττα του ΝΟΤΚ το στιγμιότυπο, απο αυτά που έδωσαν στην δημοσιότητα από τον Όμιλο.

Μια πολύ ωραία εκδήλωση με πάρα πολύ κόσμο, δεν έπεφτε καρφίτσα. Ήταν όλοι τους εκεί, αρχηγοί δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, ναυαθλητές, Ολυμπιονίκες, προπονητές, κ.α. Οι γλάροι της μαρίνας έμειναν δυστυχώς νηστικοί από την πίττα, δεν περίσσεψε τίποτα, ούτε ψίχουλο. Που να ταϊσεις τόσο κόσμο με μια πίττα, ειδικά τώρα που μίκρυνε. Η πίττα όχι ο κόσμος!

Ο Ψαλιδόπουλος για παράδειγμα που ήταν εκεί, γνωστό είναι ότι προσέχει την διατροφή του, πόσο να φάει, το πολύ ένα κομμάτι. Του έκατσε όμως λίγο στο λαιμουλάκο όταν τον κάλεσαν να βραβεύσει ως απλός δημοτικός σύμβουλος και όχι ως αρχηγός δημοτικής παράταξης.
Κέλλυ - Ψαλιδόπουλος 1-0

Η Μαργαρίτη επίσης προσέχει την διατροφή της, εκλήθη ομοίως να βραβεύσει, αλλά εκλήθη ως αρχηγός δημοτικής παράταξης. 
Κέλλυ - Ψαλιδόπουλος 2-0

Άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που φέρουν βαρέως τον τίτλο: δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, ούτε που εκλήθησαν να βραβεύσουν, ένας-δυό ούτε που ακούσθηκε το όνομα τους από μικροφώνου ότι βρίσκονται κάπου στην αίθουσα.
Τελικό σκόρ: Κέλλυ – Ψαλιδόπουλος 3-0

Κι αφού χόρτασε γκολάκια η Κέλλυ, ανέλαβε να σκοράρει και ο Παντελής Παυλίδης. Εκλήθη απο μικροφώνου ο πρόεδρος της μαρίνας, Κώστας Ευασταθίου να βραβεύσει τον Ολυμπιονίκη Κοκκαλάνη, ο οποίος όμως δεν παρέστη στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά είχε ήδη σηκωθεί να βραβεύσει ο Ευσταθίου αλλά και δεν ήξερε ότι ο Ολυμπιονίκης δεν βρισκόταν στην εκδήλωση. Ε και ποιός να παραλάβει το βραβείο για τον Ολυμπιονίκη; να το βάλουν σε ένα κουτί και να το στείλουν με κούριερ; Έπρεπε κάποιος να το παραλάβει για λογαριασμό του αθλητή. Και αυτός ήταν ο Πρόεδρος του Ομίλου του Ολυμπιονίκη, ο Παντελής Παυλίδης. Εκληθη λοιπόν να παραλάβει το βραβείο από τα χέρια του Ευσταθίου, και αυτή είναι η μικρή ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία.

Βεβαίως-βεβαίως, η εικόνα αυτή κυκλοφόρησε από messenger σε messenger συμπαρασύροντας διάφορα μικρά και μεγάλα περιπαιχτικά ότι ο Ευσταθίου κάτι τρέχει με τον Παυλίδη και άλλα.

Τι να πεις! Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, αλλά και για κάβουρες που 'χουνε μάλιστα να περπατήσουν και σε κάρβουνα. Πάντως, ο Παυλίδης κυνηγούσε καιρό ένα τέτοιο ενσταντανέ με τον Ευσταθίου.

Η συζήτηση δε που είχαν τα δυό τους στην μπροστινή σειρά των καθισμάτων όση ώρα γίνονταν οι βραβεύσεις, ήταν μια συζήτηση με το βλέμμα στραμμένο στον ειδικό κανονισμό της μαρίνας ο οποίος από ώρα σε ώρα παίρνει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της Κουντουρά. Δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε ατάκες που κρυφάκουγε ο πίσω τους. Δεν κατάφερε να σκοράρει ο Παντελής, άλλωστε ο κανονικός αγώνας αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Το φλουρί δεν μάθαμε σε ποιόν έπεσε, πάντως δεν έπεσε στον Καλαρουτάκο. Τελευταία δεν διανύει και τις πιό τυχερές του ημέρες!

Σ.Σ.: Θερμές ευχές για περαστικά στον κάβουρα ο οποίος έκαψε αρκετά τις πατουσίτσες του και αναρρώνει.