Κλωτσιές

  • Read 1941 times
Κλωτσιές
27 Νοε
2016

Πριν προλάβει να κλείσει 24ωρο από την δήλωση Λασκαρίδη για τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλιθέας, τα τηλέφωνα στην πόλη πήραν φωτιά.

Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας τηλεφωνούσε σε δημότες ώστε να τους ενημερώσει να παρευρεθούν στην εκδήλωση-ομιλία που διοργανώνει και με ομιλητές έναν πρώην και έναν νυν βουλευτή της ΝΔ, τους Μανώλη Κεφαλογιάννη και Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Ελάχιστοι από τους δημότες τους οποίους κάλεσε στο τηλέφωνο ο κύριος αυτός με την ιδιότητα του μέλους του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας, είναι έμποροι ή ελεύθεροι επαγγελματίες. Κια αυτό διότι δεν καλούσε τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά τους εγγεγραμμένους στην ΝΔ, και συγκεκριμένα στην τοπική οργάνωση της ΝΔ στην Καλλιθέα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αρκετοί πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας έχει στην διάθεση του τα τηλέφωνα των μελών της ΝΔ Καλλιθέας...
Ο κύριος αυτός προκειμένου να δείξει κόσμο στην εκδήλωση και για να μην απογοητεύσει τους καλεσμένους βουλευτές της ΝΔ, ως μέλος της τοπικής της ΝΔ Καλλιθέας χρησιμοποίησε τις λίστες των εγγεγραμμένων μελών.

Τα παράπονα των πολιτών μεταφέρθηκαν στον Εμπορικό Σύλλογο Καλλιθέας, ο Λασκαρίδης επιβεβαιώθηκε σε αυτά που κατήγγειλε μια ημέρα πριν και στον Εμπορικό Σύλλογο γίνανε μπίλιες.

Με αποτέλεσμα ορισμένοι να είναι έτοιμοι να παραιτηθούν γιατί είναι αλήθεια και πραγματικό γεγονός ότι κάποιοι στον Εμπορικό Σύλλογο Καλλιθέας μόνο ως εκπρόσωποι των εμπόρων και των ελευθέρων επαγγελματιών της πολύπαθης αγοράς της πόλης δεν λειτουργούν αλλά ως ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ και μόνο.

Ένας είναι ο δρόμος για να προκόψει αυτός ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας και να προσφέρει έργο και υπηρεσία στον εμπορικό κόσμο της πόλης και υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν. Αλλά αν δεν διώξουν με τις κλωτσιές από μέσα τους κοπρίτες και τους γλύφτες των βουλευτάδων δεν θα γίνει τίποτα.-

Η αγορά της πόλης έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, τύχες ολόκληρων οικογενειών κρέμονται από μια κλωστή, από τη μια μέρα στην άλλη η κατάσταση στην τοπική αγορά γίνεται χειρότερη.